7th Heaven Club is an acclaimed venture always ready at your disposal to provide you with the lifestyle you deserve!

Contact

320-321, Patel Avenue
Near Gurudwara S G Road
Thaltej Ahmedabad.

“Från tre år visste jag vad jag ville, resten spelade ingen roll”

Ele Sukhova är 49 år gammal, hon försökte alltid bli en ryttare och inga svårigheter på denna väg stoppade henne inte: hon märkte helt enkelt dem inte. Historien om Happy Love Lifes.

”Den sommaren, när jag först såg en häst, fyllde jag bara tre. Vi bodde i byn av stadstyp. Stora hus och inga levande varelser utom kycklingar och gäss. En barnflicka satt med mig: pappa är en militär man, mamma är ingenjör, båda på jobbet. Barnflickan var underbar, älskade mig som en tigress – om hennes vilja, skulle hon inte ha låtit sina föräldrar ens ..

Och sedan kommer zigenarna med en häst. I mina ögon, ett barns ögon, är en häst något enormt, fantastiskt. Som jag minns nu: Borstarna var läder på selen … och denna zigenare för 10 Kopecks växter vem som helst och tur i byn. Men barnflickan är ett främmande barn med en zigenare frisläppande? Vad händer om han tar bort?! Aldrig!

Det mest livliga intrycket av barndomen: Jag hänger på staketet och skriker med goda obsceniteter. Alla mina vänner rider, men det är jag inte! Om de gav mig då att köra, kanske jag inte skulle ha blivit galen på hästar.

Jag målade bara hästar, förutom att ibland – hästprinsessor.

Jag har väntat i sju år: Zenit togs från tio. Men när jag kom dit vägrade de mig: för liten och till och med halt. Jag haltade verkligen märkbart: Vid 8 års ålder föll jag från trappan, slet ligamenten. Besvikelsen är fruktansvärd! Men jag gav inte upp.

Exakt 12 år gammal, med ett ålderscertifikat i Zhek, kom jag till Moskva Hippodrome. De hyrde hästar, men de fick det inte till alla: det var alltid fler människor som ville. Därför var det nödvändigt att anlända tidigt på morgonen och stå upp på kassan: Om en av de inspelade personerna inte kom, kunde du ta en häst själv. Så jag lämnade huset klockan fem på morgonen, på vintern streckade. Det fanns andra flickor som jag, vi gick vilse i en flock vid tunnelbanan, för på väg till Hippodrome hoppade en utställare ut mot oss och tillsammans var det lugnare.

För första gången i mitt liv satt jag på en röd gen, hans namn var unikt. De hjälpte mig, planterade. Fantastiskt högt, skrämmande – och samtidigt flyger du på en fågel. Även om han går i steg, men när något lever under dig är det som vingar.

Till en början drog jag en stigbygel helt, så att den inte pratade. Men på ett ben är det obekvämt, så gradvis började jag lita på den andra. Vid 16 års ålder haltade jag inte längre: hästarna botade mig.

Voronaya Oryol Stallion Moor slog mig med frambenen från hans Dennik. Jag rusade omedelbart tillbaka och bit honom vid näsan

Den rullande stabila angränsade sporten, och det var tydligt vad som hände där: på sommaren ställdes ut baden där spannmål stör, eller slangar för att tvätta hästar. Allt detta var intressant för mig, och vid fjorton års ålder flödade jag på något sätt där själv. Jag gick på hästar i en hyra, jag arbetade inom sport: det fanns ständigt händer, heltidsanställda räckte inte. Frivilliga assistenter kallades amatörer.

Rolterhästar älskar dig inte, människor är trötta: de går och går, de låter dem inte stå lugnt. Och sport, tvärtom, är tacksamma: "Om bara vem som skulle prata" är de uttråkade.

Men det fanns ondska. Vorono Oryol Stallion Moor, när jag gled till honom, slog mig med två framben från min Dennik, flög jag över korridoren och träffade dörren mittemot. Jag rusade omedelbart tillbaka till Moor och bit honom vid näsan. Efter det började han behandla mig annorlunda. När en brudgum med heltid utnyttjade honom, kastades hingsten över huvudet, han fick inte till huvudet, annars fick han inte, eller mitt namn var.

Jag såg efter mig där länge. De släppte på vägen för första gången när jag var sexton, och jag släpptes på min favorithingst. Hans namn var Gregor, med ett vitt protokoll på https://centrofisioterapiaordax.com/vad-hindrar-dig-frn-att-gifta-dig-7-huvudsakliga/ näsan, med tre vita ben, och den fjärde rödhåriga. Jag förde honom ständigt något välsmakande: Morötter, socker. Gregor var het, groovy. Hans fulla ryttare, den rejäl man farbror Tolya, hanterade honom med svårigheter. Men ibland händer det: en tjej med tunna pennor kan göra vad en stark man inte lyckas, eftersom hästen känner hur de förhåller sig till henne.

Vanligtvis, amatörer som jag för att samla hästar, sele och ta den till korridoren, och sedan kommer ryttaren, sitter ner och lämnar. Och så jag samlade Gregor, tänkte jag, nu skulle en ryttare komma, och föraren säger plötsligt: ​​”Kom igen, försök!"Det var på vintern: en ljus, solig, frostig dag och min gregor-ljusa röda, fantastiska skönhet.

Author

admin

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *